Jonna Støme - Ikaros - 22. mars kl. 20.00

Jonna Støme er klar med sin andre soloforestilling! Endelig er tiden inne for at en heterofil mann fra Oslo vest, i sin nesten beste alder, kan innta scenen og snakke om det han synes er viktig. I disse skjøre og krenkbare tider er det dette Norge trenger. Det syns i hvert fall Jonna. 

Jonna Støme skal omsider følge opp kultshowet «Fargerikt faenskap» fra 2009. Med over tyve års fartstid som standupkomiker ser mange på Jonna som en overlever fra en svunnen tid. Hva som er lov å mene og ytre og vitse med har i hvert fall endret seg noe i løpet av alle disse årene.

I «Ikaros» får du bli med Jonna på en reise nærme sola, med fantastiske historier og vitser om alle slags fristelser det er lett å falle for. Ifølge sine (hvite) venner fra Oslos beste vestkant kan Jonna si hva han vil og slippe unna med det, siden han har blitt kysset av solen. Tiden vil vise om dette stemmer. Stand Up Norge er uansett stolte og glade over å presentere enda en helaften med Norges mest undervurderte komiske geni - gled deg til «Ikaros» med Jonna Støme.

Billetter kjøpes på: ticketmaster.no

https://www.ticketmaster.no/event/735739

0