Kommende arrangementer

Opplev god livemusikk og andre små og store arrangementer hos Kred.

 • Boinndrag - 9. desember (Support: Gjøta)
  12/08/2023
  Boinndrag - 9. desember (Support: Gjøta)

  Boinndrag! Bandet som bestemte seg for å sparke liv i steinkjerrocken som lå i dvale. Med det menes rock med et tyngre og litt kjappere og mer pønkete utrykk enn tradisjonell trønderrock.

  Og når man setter sammen et band der artistene har bakgrunn fra alt ifra black metal, punk, countryrock, pop til gospel og mannskor, så skapes det ett helt særegent utrykk. Det er kraft, tempo og en passe porsjon uselvhøytidelighet, krydret med en god dose galskap og spilleglede.

  Les mer
 • AC/DC Tribute - 16. desember
  11/08/2023
  AC/DC Tribute - 16. desember

  AC/DC Tribute Norway fra Steinkjer har øvd hardt for å få bli blant de beste av tributeband.
  Gutta har skrudd amper, skiftet pickuper, vrengt drøvel, spilt på kanon og kirkeklokker, og ikke minst øvd timesvis daglig for å gjenskape den rå Rock 'n' Roll'en, som kom vrælende og groovende på 70-tallet.

  Les mer
 • Julejam med Purget - Heimkåmmarfest - 21. desember
  10/08/2023
  Julejam med Purget - Heimkåmmarfest - 21. desember

  Kred inviterer i år også til julejam.
  Vi håper at alle lokale musikere, alle musikere på juleferie og andre musikere som har lyst til å være med, kommer for å gjøre årets julejam til tidenes beste. 

  Les mer
 • Catillus - 2. juledag
  09/08/2023
  Catillus - 2. juledag

  Catillus er et nytt band fra Sør-Helgeland. De har et bredbeint musikalsk nedslagsfelt som omfavner kategorier som rock, blues, pop, jazz og fusion. Noen av bandmedlemmene har også et hjerte for progrock, som nok kommer til uttrykk på noen låter.

  Dette er bandet som spiller låtene, og de musikalske perlene som publikum alltid ønsker seg, men sjelden får høre fra en scene. De spiller alt fra de mest følsomme låtene til hardtslående rockelåter, og er sikre på at publikum blir tilfreds.

  Les mer
 • Trond Horn & Stålfolket m/gjester Morten Horn, Gunnar Pedersen og Bjørn Kristiansen - 4. juledag
  09/08/2023
  Trond Horn & Stålfolket m/gjester Morten Horn, Gunnar Pedersen og Bjørn Kristiansen - 4. juledag

  4. juledag blir det nok en gang ekte nostalgiaften på Kred med Trond Horn & Stålfolket. Det blir en kveld med stort mangfold og musikalske høydepunkter. Her blir det gjenhør med kjente og kjære melodier fra Johnny Cash, The Shadows, Hans Rotmo, Aunt Mary og mange flere, + det skulle ligge an til en sang eller flere av K.M. Myrland.

  Som gjester på scenen står gitarlegendene Bjørn Kristiansen (Aunt Mary, New Jordal Swingers) og Gunnar Pedersen (Sambandet), og sist men ikke minst har de med seg gitarkunstneren Morten Horn.

  Les mer
 • S4 med band - 5. juledag (29. des)
  07/08/2023
  S4 med band - 5. juledag (29. des)

  S4 er en akustisk pop-kvartett fra Brønnøysund. Med sine akustiske instrumenter og deres harmoniske vokaler har de fylt mange musikkglade hjerter med glede og begeistring opp gjennom årene. Siden oppstarten for 13 år siden har de rukket og bli ganske så samspilte, noe som gjenspeiles på scenen i form av enorm spilleglede, mye humor og ikke minst flott sang.

  Les mer