Når du er sulten på gode opplevelser

Kred AS startet som pub med liten livescene i 2008 – Nå tilbyr vi Brønnøysunds beste livescene, restaurant og bar.

Restaurant og pub

Siden 2008 har vår pub vært en viktig del av de gode opplevelsene som tar pass hos Kred. Vi utfyller nå denne tjenesten med en fantastisk restaurant med en meny som garantert dekker hele familiens behov. Vi har både inne- og uteservering. Ta med venner, familie og gode kollegaer på besøk hos en av Brønnøysunds beste destinasjoner for god mat, drikke og livearrangementer.

Vi tilbyr quizkvelder på torsdager, stort sett gjennom hele året.

Kommende arrangementer

Storskjerm

Hos Kred er det alltid aktivitet, og vi holder oss oppdaterte på de kommende store idrettsarrangementene. Disse viser vi på vår storskjerm – enten du er en fotballentusiast eller en ivrig OL-seer.

Ta kontakt

Livescene

Vi er stolte over å servere deg god stemning fra vår livescene på ukentlig basis. Alt fra store norske artister, til lokale gode band. I vår storsal har vi ressurser til å arrangere små og store arrangementer, som standup og konferanser, og de som ellers måtte ha behov for en velutstyrt og moderne livescene. Vi leier gjerne ut deler av lokalet til bursdager, bryllup, konfirmasjoner og lignende. Vi har også mindre møterom for utleie. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat om ditt kommende arrangement. Se våre kommende arrangementer / evt. knapp.

Kommende arrangementer

Trenger du lokale til ditt arrangement?

Ta kontakt for en hyggelig prat og planlegging av ditt kommende arrangement.

Våre lokaler